Προφίλ Εταιρείας

Η AK GROUP SCRAP είναι μια κορυφαία εταιρεία στο χώρο της και δραστηριοποιείται στους τομείς ανακύκλωσης σιδήρου,μετάλλων,ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών ενώ είναι συμβεβλημένη με τα αντίστοιχα Συστήματα Ανακύκλωσης χρησιμοποιώντας ανάλογο εξοπλισμό και ειδικευμένο προσωπικό, καλύπτοντας μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων. 
Ιδρύθηκε το 2005 από τους ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟ & ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ οι οποίοι μετά από την πολυετή τους ενασχόληση στον χώρο αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συγχώνευση των ατομικών τους επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν την εταιρεία με την μορφή που υφίσταται ως σήμερα. Είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως ψαλίδια, πρέσες, τσάπες και αρπάγες, ενώ διαθέτει ιδιόκτητο στόλο  φορτηγών για την μεταφορά του scrap. Αναλαμβάνει κάθε είδους διάλυση (π.χ. πλοίων) και σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος είναι απαραίτητο.
Η πολυετής παράδοση και πείρα στον συγκεκριμένο χώρο, η αγάπη για το περιβάλλον, της δίνουν μοναδικό πλεονέκτημα, προβάδισμα και με συνεχή επέκταση και ανάπτυξη έφτασε στο σημείο του να διαχειρίζεται 200.000 τόνους σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων ετησίως συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος, στην εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων, στη μείωση του όγκου των απορριμμάτων και συνεπώς στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Τα σχέδια της για συνεχής βελτίωση και επέκταση των παρεχομένων υπηρεσιών της είναι αδιάκοπα . Σε σύντομο χρονικό διάστημα επέκτεινε τις δραστηριότητες της στον τομέα της διαχείρισης και ανακύκλωσης βιομηχανικών και οικιακών απόβλητων..
Μπαίνοντας δυναμικά στην αγορά , κατάφερε να βρίσκεται σήμερα στις πρώτες θέσεις μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών του κλάδου της. 
Οι κεντρικές εγκαταστάσεις βρίσκονται στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής.
Με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει και με τον αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης των δρομολογίων έχει την δυνατότητα να παρέχει ποιοτικές και ειδικευμένες λύσεις διαχείρισης απορριμμάτων καθώς επίσης άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση. Οι δυνατότητες της την καθιστούν ως τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη επιχειρήσεων και ιδιωτών παρέχοντας τις πλέον βέλτιστες ποιοτικές και περιβαλλοντικές υπηρεσίες.